Justas i StarsAge
Page 1 of 1
Justas i StarsAge
1.Kiek jums metų, nick in game? 18, nick neturiu uzsiciklines, dedu lepminius, nes manau, kad ne nicke esme..
2.Ar klane yra asmuo, kuris galėtų jus rekomenduoti? Net nezinau
3.Ko tikitės iš klano? Rb,cw,pvp,aisku su laiku ir itemu, jai nusipelnysiu
4.Ką galėsite pasiūlyti klanui? Ganetinai gera aktyvuma, greita prisitaikyma prie Jusu susizaidimo, pagalba kuo tik galesiu.
5.Kokiuose serveriuose esate žaidę? Beyon, bfd, dex, abyss, daug mid/pvp...
6.Kokiems klanams esate priklausęs? 300,RL,Beer, iGamers, SAVI..
7.Koki laiko tarpą žaidžiate L2? 5 ar 6 metelius..
8.Koki characterį keliate(profesija) uz kuri geriausiai losiate ? galiu losti uz bet ka, tik uz bs kartais reakcinos pritruksta per mass pvp, bet dauguma sake, kad uz bs losiu lb gerai.. Siaip galvoju apie HE,AW kelima, bet tiks bet kokia prof
9.Kiek laiko prie l2 praleidžiate per dieną darbo dienomis/savaitgaliais? Kadangi db man vasaros atostogos, tai galiu praleist laiko tiek, kad man stogas nenuciuoztu, 10h+ drasiai..
10.Skype name? predator1121, jau turi mano skype, jai kas parasysiu tik duok zinia cia.
11.Ar mokate naudotis ir galite šnekėti per ts3 programą? lengvai ir nesunkiai
12.Ką nors pridurkite apie save. Zaidziu ne del itemu, o del idomumu, per visa savo l2 zaidima nesu pavoges itemus is nieko, karmu itemus ir tai dazniausiai grazinu jai nekarmina savu, bet uz duxa but nemegstu, jai kas prades stumt keiksiu atgal... Gyvenime esu saziningas,linksmas ir kuopstus.
2.Ar klane yra asmuo, kuris galėtų jus rekomenduoti? Net nezinau
3.Ko tikitės iš klano? Rb,cw,pvp,aisku su laiku ir itemu, jai nusipelnysiu
4.Ką galėsite pasiūlyti klanui? Ganetinai gera aktyvuma, greita prisitaikyma prie Jusu susizaidimo, pagalba kuo tik galesiu.
5.Kokiuose serveriuose esate žaidę? Beyon, bfd, dex, abyss, daug mid/pvp...
6.Kokiems klanams esate priklausęs? 300,RL,Beer, iGamers, SAVI..
7.Koki laiko tarpą žaidžiate L2? 5 ar 6 metelius..
8.Koki characterį keliate(profesija) uz kuri geriausiai losiate ? galiu losti uz bet ka, tik uz bs kartais reakcinos pritruksta per mass pvp, bet dauguma sake, kad uz bs losiu lb gerai.. Siaip galvoju apie HE,AW kelima, bet tiks bet kokia prof
9.Kiek laiko prie l2 praleidžiate per dieną darbo dienomis/savaitgaliais? Kadangi db man vasaros atostogos, tai galiu praleist laiko tiek, kad man stogas nenuciuoztu, 10h+ drasiai..
10.Skype name? predator1121, jau turi mano skype, jai kas parasysiu tik duok zinia cia.
11.Ar mokate naudotis ir galite šnekėti per ts3 programą? lengvai ir nesunkiai
12.Ką nors pridurkite apie save. Zaidziu ne del itemu, o del idomumu, per visa savo l2 zaidima nesu pavoges itemus is nieko, karmu itemus ir tai dazniausiai grazinu jai nekarmina savu, bet uz duxa but nemegstu, jai kas prades stumt keiksiu atgal... Gyvenime esu saziningas,linksmas ir kuopstus.
justazz- Guest
Page 1 of 1