ThorN NAXUJ
3 posters
Page 1 of 1
ThorN NAXUJ
1.Kiek jums metų, nick in game? 15, ThorN
2.Ar klane yra asmuo, kuris galėtų jus rekomenduoti? Zino mane daug kas is tavo cl
3.Ko tikitės iš klano? Pvp/hunt/pve/gb/rb/didziulio online koks ir buvo l2x.
4.Ką galėsite pasiūlyti klanui? Viska ka galesiu duoti, padesiu visiems ir viskuo kas tik imanoma, nemiegosiu naktim(nors ir taip nemiegu), kad klanas butu pilnai patenkintas mano zaidimu.
5.Kokiuose serveriuose esate žaidę? BW/Kobra/Beyond/Avalon/BFD/Starsage/l2x/l2.lt/dex/azure/insomnia/wrath/daug midiniu.
6.Kokiems klanams esate priklausęs? AAO, Syg, Thug[zoldonas], VIP[Beyond], daug midiniu, taippat esu zaides ir pas jus
7.Koki laiko tarpą žaidžiate L2? 7Metus
8.Koki characterį keliate(profesija) uz kuri geriausiai losiate ? Visas isskyrus glad/tyrant
9.Kiek laiko prie l2 praleidžiate per dieną darbo dienomis/savaitgaliais? Kaip ir jau nebedirbu tai ~20h+/-
10.Skype name? klaudijusthorn
11.Ar mokate naudotis ir galite šnekėti per ts3 programą? Taip
12.Ką nors pridurkite apie save. Megstu parekauti per ts, kartais padainuoju kai stoga rauna ;x.
2.Ar klane yra asmuo, kuris galėtų jus rekomenduoti? Zino mane daug kas is tavo cl
3.Ko tikitės iš klano? Pvp/hunt/pve/gb/rb/didziulio online koks ir buvo l2x.
4.Ką galėsite pasiūlyti klanui? Viska ka galesiu duoti, padesiu visiems ir viskuo kas tik imanoma, nemiegosiu naktim(nors ir taip nemiegu), kad klanas butu pilnai patenkintas mano zaidimu.
5.Kokiuose serveriuose esate žaidę? BW/Kobra/Beyond/Avalon/BFD/Starsage/l2x/l2.lt/dex/azure/insomnia/wrath/daug midiniu.
6.Kokiems klanams esate priklausęs? AAO, Syg, Thug[zoldonas], VIP[Beyond], daug midiniu, taippat esu zaides ir pas jus
7.Koki laiko tarpą žaidžiate L2? 7Metus
8.Koki characterį keliate(profesija) uz kuri geriausiai losiate ? Visas isskyrus glad/tyrant
9.Kiek laiko prie l2 praleidžiate per dieną darbo dienomis/savaitgaliais? Kaip ir jau nebedirbu tai ~20h+/-
10.Skype name? klaudijusthorn
11.Ar mokate naudotis ir galite šnekėti per ts3 programą? Taip
12.Ką nors pridurkite apie save. Megstu parekauti per ts, kartais padainuoju kai stoga rauna ;x.
ThorN- Posts : 3
Re: ThorN NAXUJ
jezzis wrote:Thornai gal laikas atsigaut?
As tai atsigaves, cia tipo apsivogiau kazka kazlovas vele per l2x shout, turbut, kad nebenorejau lost su jais kai buna 5online, ir pardaviau rb juve mhm. ThorN VAGIS
wrote:jau jus gydikites po 20h prie l2 praleidze... I LIGONINE TOKI
As is l2 uzdirbu pinigus, kam man vargintis ir dirbti pas teva 10valandu ir poto nusivariusiam grysti i namus? as geriau palosiu l2 ir pardaves itemus juos pragersiu, o del to, kad sakai islysk i kiema tai lbj klysti ))
ThorN baik tu floodint man pm. Juk pasakiau, kad mes taves neimsim... Eina RequemForDream, tai jau geriau nueik pas juos...
Page 1 of 1