KLANO ANKETA ! IKI STARTO BUTINAS SPRENDIMAS.
Page 1 of 1
KLANO ANKETA ! IKI STARTO BUTINAS SPRENDIMAS.
1.Kiek jums metų, nick in game? 20 - Pukute
2.Ar klane yra asmuo, kuris galėtų jus rekomenduoti? nera.
3.Ko tikitės iš klano? Mass pvp, old school game, bendravimo ir susizaidimo.
4.Ką galėsite pasiūlyti klanui? be uber healo nieko nepadarysit , nea jai rimtai tai esu rimtesnis zaidejas, o ka pasiulyti galiu priklausys nuo pacio klano susizaidimo.
5.Kokiuose serveriuose esate žaidę? Visur. Tiek mid tiek pvp. PVP pavargau noriu mid.
6.Kokiems klanams esate priklausęs? BAO, SYG, ubers, su lenkais, awake nepamenu kitu, ciuju nerimti ten.
7.Koki laiko tarpą žaidžiate L2? tep tep, skaiciuoju jau metus. Nerasysiu gal.
8.Kiek laiko prie l2 praleidžiate per dieną darbo dienomis/savaitgaliais? Priklauso ka reikia atlikti per viena darbo diena prie klano reikalu. Tada ir bunu kada reikia arba kada pranesa.
9.Skype name? kamile.sarunas
10.Ar mokate naudotis ir galite šnekėti per ventrilo programą? Moku ir galiu.
11.Ką nors pridurkite apie save. Patinka zemint kitus klanus. Esu php, java ar sql dev. Taipat moku su l2 dev dirbti, su serveriais, svetainiu kurimas, nolifinimas prie kompo - nakty.
2.Ar klane yra asmuo, kuris galėtų jus rekomenduoti? nera.
3.Ko tikitės iš klano? Mass pvp, old school game, bendravimo ir susizaidimo.
4.Ką galėsite pasiūlyti klanui? be uber healo nieko nepadarysit , nea jai rimtai tai esu rimtesnis zaidejas, o ka pasiulyti galiu priklausys nuo pacio klano susizaidimo.
5.Kokiuose serveriuose esate žaidę? Visur. Tiek mid tiek pvp. PVP pavargau noriu mid.
6.Kokiems klanams esate priklausęs? BAO, SYG, ubers, su lenkais, awake nepamenu kitu, ciuju nerimti ten.
7.Koki laiko tarpą žaidžiate L2? tep tep, skaiciuoju jau metus. Nerasysiu gal.
8.Kiek laiko prie l2 praleidžiate per dieną darbo dienomis/savaitgaliais? Priklauso ka reikia atlikti per viena darbo diena prie klano reikalu. Tada ir bunu kada reikia arba kada pranesa.
9.Skype name? kamile.sarunas
10.Ar mokate naudotis ir galite šnekėti per ventrilo programą? Moku ir galiu.
11.Ką nors pridurkite apie save. Patinka zemint kitus klanus. Esu php, java ar sql dev. Taipat moku su l2 dev dirbti, su serveriais, svetainiu kurimas, nolifinimas prie kompo - nakty.
Pukute- Guest
Page 1 of 1