Anketa 2011.03.05 07:30
Page 1 of 1
Anketa 2011.03.05 07:30
1.Kiek jums metų, nick in game? 18 DizeL
2.Ar klane yra asmuo, kuris galėtų jus rekomenduoti? Nera
3.Ko tikitės iš klano? Rb, huntų, cs etc.
4.Ką galėsite pasiūlyti klanui? Nepjunu grybo , zaidziu tvarkingai, Nebus dalyko katro nezinosiu
5.Kokiuose serveriuose esate žaidę? BFDr-e,RPG-CLUB .
6.Kokiems klanams esate priklausęs? TartarusCerber, BOA.
7.Koki laiko tarpą žaidžiate L2? ~6 metai BE PERTRAUKU.
8.Koki characterį keliate(profesija) uz kuri geriausiai losiate ? Per daugely zaidimo metu esu loses uz daugeli char. aj moku uz ganetinai daug ju, clanui paprasius galiu kelti ka jie nores jai class man nebus labai nemekstama.
9.Kiek laiko prie l2 praleidžiate per dieną darbo dienomis/savaitgaliais? Labiausiai zaidziu natkti po 6h karkur darbo dienomis ir kartais 48h savaitgali.
10.Skype name? meskioxvalda
11.Ar mokate naudotis ir galite šnekėti per ventrilo programą? Moku ir galiu.
12.Ką nors pridurkite apie save. Nenusivilsit paeme per daug metu nedaug klanu teturejau nesu "Randomas" Mekstu zaisti keliese esu seip linksmas ir paslaugus.
2.Ar klane yra asmuo, kuris galėtų jus rekomenduoti? Nera
3.Ko tikitės iš klano? Rb, huntų, cs etc.
4.Ką galėsite pasiūlyti klanui? Nepjunu grybo , zaidziu tvarkingai, Nebus dalyko katro nezinosiu
5.Kokiuose serveriuose esate žaidę? BFDr-e,RPG-CLUB .
6.Kokiems klanams esate priklausęs? TartarusCerber, BOA.
7.Koki laiko tarpą žaidžiate L2? ~6 metai BE PERTRAUKU.
8.Koki characterį keliate(profesija) uz kuri geriausiai losiate ? Per daugely zaidimo metu esu loses uz daugeli char. aj moku uz ganetinai daug ju, clanui paprasius galiu kelti ka jie nores jai class man nebus labai nemekstama.
9.Kiek laiko prie l2 praleidžiate per dieną darbo dienomis/savaitgaliais? Labiausiai zaidziu natkti po 6h karkur darbo dienomis ir kartais 48h savaitgali.
10.Skype name? meskioxvalda
11.Ar mokate naudotis ir galite šnekėti per ventrilo programą? Moku ir galiu.
12.Ką nors pridurkite apie save. Nenusivilsit paeme per daug metu nedaug klanu teturejau nesu "Randomas" Mekstu zaisti keliese esu seip linksmas ir paslaugus.
DizeL- Guest
Page 1 of 1